Kontakt os

Har du spørgsmål til Toms historie, produkter, politikker eller har du en reklamation, så udfyld nedenstående kontaktformular. Vores behandlingstid er indenfor 4 uger. I ferieperioder kan svartiden være længere.

Toms tager beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt, og Toms overholder al databeskyttelseslovgivning. Databeskyttelsesreglerne kræver, at Tom alene behandler de personoplysninger, som er tilstrækkelige, relevante og begrænsede til, hvad der er nødvendigt i relation til at forfølge formålene med behandlingen. Toms må derfor kun indsamle og opbevare de personoplysninger om dig og andre fysiske personer, som er nødvendige for håndteringen af din specifikke henvendelse. Vi anbefaler derfor, at du kun sender de oplysninger, som er strengt nødvendige for, at Toms kan behandle din henvendelse. Det er i almindelighed ikke nødvendigt at sende følsomme personoplysninger om dig selv eller andre personer, så som oplysning om en konkret sygdom, allergi, skavank osv. Sådanne helbredsrelaterede oplysninger er følsomme personoplysninger, og denne slags oplysninger er i de fleste tilfælde unødvendige for, at Toms kan behandle din henvendelse. I visse tilfælde kan det dog være nødvendigt, at Toms får besked om, at en person har en skavank eller er allergisk for bestemte fødevarer. I disse situationer henstiller vi til, at du ikke sender navn eller andre oplysninger, som kan identificere den/de person/er, som det drejer sig som, da det ikke er nødvendigt for Toms at vide. Tilsvarende henstiller vi til, at du ikke afgiver dit eller andres cpr-numre, idet dette heller ikke er nødvendigt for Toms. Hvis du undtagelsesvist skulle mene, at det er nødvendigt for Toms at kende identiteten på personen/personerne (f.eks. for at vide, præcis hvem der lider af en særlig allergi), henstiller vi til, at du kontakter Toms via telefon (se telefonnummer nedenfor), før du afsender nogen følsomme personoplysninger.
Læs mere om hvordan Toms Gruppen håndterer personoplysninger her

Toms historie går tilbage til 1924. Det er en historie om stolt håndværk, flid og fremsynethed.
Gå på opdagelse i vores historie her

De seneste pressemeddelelser fra Toms Gruppen og direkte kontakt informationer på vores kommunikationsansvarlige finder du på Toms Gruppens hjemmeside. Henvendelser om udtalelser til pressen skal ske via kontaktformularen adresseret til "Presse" eller ved kontakt til Toms Gruppen på tlf: 44 89 10 00.
Toms Gruppens pressesektion

Oplever du et problem med ét af vores produkter, eller lever det ikke op til den forventede kvalitet, hører vi meget gerne fra dig.

Vi vil sætte stor pris på at høre fra dig, hvis du oplever, at et af vore produkter ikke lever op til den forventede kvalitet. For at vi kan lave en grundig og præcis undersøgelse af din henvendelse, har vi brug for en række oplysninger. Vi har brug for information om stregkoden, produktions-/holdbarhedsdato samt købssted. Vi ser også gerne, at du vedhæfter et billede af produktet og fejlen. Derudover beder vi dig venligst om at gemme den originale vare (og evt. fremmedlegeme) sammen med den originale emballage. Efter modtagelse af din reklamation vil vi kontakte dig via brev eller mail og informere dig om den videre behandling af sagen. Vores behandlingstid er normalt op til 4 uger. I ferieperioder kan svartiden være længere.

Skriv til os

Kontakt os

Find os

Toms Allé 1
DK-2750 Ballerup
CVR. Nr.: 56759328
Rutevejledning

Ring til os

+45 44891000

Vi har åbent

Mandag-Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:30